Mușchiuleț de porc împletit

Publicat de actualitati-arad in 23 Feb, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

2 mușchiuleți de porc, 4 felii de bacon, câțiva căței de usturoi, sare, piper, condimente pentru porc, oregano, o lingură ulei de măsline, câteva feliuțe de șuncă

Mod de preparare:

Se taie cei doi muschiuleți în 3 părți, după care se pune câte o felie de bacon pe părțile din  lateral. Se face câte o “gaură” pentru a putea introduce câte un cățel de usturoi sau o bucată de șuncă, se condimentează, iar la final se împletesc mușchiuleții. Pentru a nu se desface se înțeapă pe ici pe colo câte o scobitoare. Se pun într-o tavă și se ung cu puțin ulei de măsline. Se toarnă în tavă un pahar de apă și unul de vin și se introduce la cuptor. După ce se rumenesc bine se scot și se servesc cu garnituri diverse.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare