Mușchi de purcel la cuptor

Publicat de actualitati-arad in 09 Apr, 2016 | Parerea ta

Ingrediente:

un mușchi de porc, sau doi mușchi de purcel

sare

piper proaspăt măcinat

o lingură de boia de ardei

câteva fire de cimbru proaspăt

câțiva căței de usturoi

sos de soia

zeama de la o portocală

2-3 linguri de oțet balsamic

câteva ciuperci champignon tăiate felii

Mod de preparare:

Din condimnete, ulei, oțet și zeama de portocală se face o marinată. Se crestează mușchiul, se așează într-o tavă, se adaugă marinata și se lasă câteva ore la frăgezit.

Se dă la cuptor împănat cu ciuperci până carnea devine moale și se servește cu diverse garnituri.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

Captcha Captcha Reload

bioportal.ro%20
apiland.ro
Carturesti.ro

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Site-ul apare in Directorul Kappa Stiri Ziare