Ziarul electronic al arădenilor

Municipiul Arad, promovat la Bruxelles, la Open Doors Day

Municipiul Arad a fost reprezentat, pentru al patrulea an consecutiv, la „Open Doors Day – Ziua porţilor deschise la instituţiile europene din Bruxelles”, evenimentul având loc în clădirea „Jacques Delors“ a Comitetului Regiunilor (CoR).

Cu această ocazie, la Bruxelles, în ziua de 6 mai, a fost prezentă o delegație a Centrului Municipal de Cultură.

La standul dedicat municipiului Arad, vizitatorii au primit materiale de promovare a orașului și produse tradiţionale din județ, diverse sortimente de țuică, vin roșu, cozonac, pogăcele, cârnați afumați.

De asemenea, au mai fost prezentate scurt metraje realizare la Arad, dar și un film de promovare a patrimoniului din centrul Aradului și a muzeelor și colecțiilor care pot fi vizitate în Arad.

Potrivit estimărilor organizatorilor, în timpul zilei de sâmbătă, la evenimentul de la Bruxelles, la care oraşele şi regiunile din Europa au avut şansa să se prezinte, au fost prezenți peste 1.700 de vizitatori.

Din România au participat municipiul Arad, județul Harghita și orașe din regiunea Nord-Est.

Comitetul Regiunilor (CoR) a organizat ediția 2017 a manifestării „Open Day – Ziua porților deschise la instituțiile europene din Bruxelles” pentru participarea orașelor, provinciilor și regiunilor din Europa cu standuri de promovare și prezentare.

În acest an, nu a existat o temă unitară la nivel inter-instituțional, dar Comitetul Regiunilor a decis să lanseze, pentru regiunile și orașele care organizează standuri în incinta sa, tema „Mândru/ă de regiunea mea/orașul meu”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.