MRU și-a deschis cabinet senatorial la Arad

Publicat de actualitati-arad in 15 Feb, 2013 | Parerea ta

IMG_3884Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice, și-a inaugurat, vineri, cabinetul parlamentar de la Arad, acesta fiind deschis în clădirea în care se află și sediul filialei locale a PDL.

Înainte de inaugurarea cabinetului parlamentar, Ungureanu a organizat o conferință de presă la sediul PDL Arad, în cadrul căreia a afirmat că, încă mai crede „în mod ferm“ în unitatea dreptei politice din România, care ar putea căpăta forță de la Arad.

Mihai Răzvan Ungureanu a spus, vineri, că dorește să ajungă la Arad odată la 10-14 zile, intenționând să stea circa 3-4 zile.

„Astăzi e ziua în care deschidem cabinetul de senator al Forţei Civice, aici, în Arad. Sunt convins că vom avea şanse de succes să reprezint arădenii aducând la cunoştinţa celor care se află la putere, indiferent de felul în care arată sau va arăta puterea, care sunt aşteptările şi exigenţele arădenilor. Îmi doresc ca acest cabinet senatorial să nu fie turnul de fildeș în care mulți parlamentari se retrag. Mi-l doresc un spațiu deschis, în care fiecare arădean să poată veni și să-și expună doleanțele, iar eu, pe măsura puterilor mele, să le pot găsi răspuns și, dacă este posibil, soluții“, a spus Mihai Răzvan Ungureanu, care a obținut un mandat de senator candidând în Colegiul 1 din Arad.

De asemenea, Ungureanu a mai spus că a preluat o parte dintre proiectele din Arad care au nevoie de finanțare și că a declanșat o „corespondență intensă“ cu ministerele. „În dezbaterile privind proiectul de buget pentru 2013 am susținut amendamentele care se referă la doleanțele arădenilor, fie că este vorba de oraș, fie că este vorba de județ. În săptămâna care urmează voi depune primele interpelări către Ministerul Mediului, Ministerul Transportului, pe chestiuni care privesc proiectele pentru Arad“, a declarat Ungureanu, care a mai adăugat că intenționează să inițieze un dialog cu parlamentarii de Arad, indiferent de culoarea politică, pentru susținerea unor proiecte.

În cadrul conferinței de presă, Ungureanu a afirmat că el crede în continuare că o alianță a dreptei politice este necesară în România.

„În spatele meu nu se află o nostalgie (referire la panoul cu însemnele Alianței România Dreaptă (ARD), aflat în sala de conferințe a PDL Arad – n.r.), ci un simbol în care, în continuare, cred şi nimic din ceea ce am spus în ziua imediat următoare alegerilor din 9 decembrie nu retractez. Cred în continuare, în mod ferm, în unitatea dreptei. Cred că este nevoie de o voce unică a dreptei, de coerenţă în opoziţie, de coerenţă în proiectul numit România europeană. Cred că Alianţa pentru România Dreaptă, indiferent de forma pe care o va lua, deoarece din punct de vedere juridic nu mai există, este reală ca proiect politic. Cred că o alianţă a dreptei este foarte necesară. Dacă este cazul, şi cred în acest lucru, ca dreapta să capete forţă de la Arad, atunci aşa trebuie să fie“, a mai declarat senatorul Mihai Răzvan Ungureanu.

După conferința de presă, Ungureanu a invitat jurnaliștii în cabinetul senatorial. „Deocamdată este auster, însă va deveni mai modern cu timpul“, a spus Ungureanu, care apoi a ciocnit o cupă de șampanie cu ziariștii prezenți la inaugurarea cabinetului senatorial.

SAMSUNG

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare