MRU reacționează: „Guvernul Ungureanu nu a tăiat fondurile pentru pasaje“

Publicat de actualitati-arad in 22 May, 2014 | 1 Commentariu

MRU--300x225Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu susține că Victor Ponta minte când afirmă că fondurile pentru finalizarea celor două pasaje de pe centura municipiului Arad au fost tăiate în perioada Guvernului Ungureanu.

Reacția fostului premier vine după ce premierul Victor Ponta a afirmat, joi, la Arad, că banii pentru cele două pasaje au fost „opriți de domnul Ungureanu.

„Domnul Ponta se află la Arad și minte pe la conferințele de presă. Îi cer frumos domnului prim-ministru să nu mai dezinformeze și să spună adevărul, deși știu că îi este imposibil. Domnul Ponta habar nu are că Guvernul Ungureanu nu a tăiat fondurile pentru cele două pasaje de la Arad. La momentul respectiv au fost operate doar redistribuiri de fonduri între diferitele capitole bugetare, însă banii existau în bugetul pe anul 2012. Domnul Ponta să recunoască că abia după venirea Guvernului său, banii pentru continuarea lucrărilor la cele două pasaje din Arad nu au mai fost alocați. Îi transmit domnului Premier că îi mulțumesc totuși, în numele arădenilor, că a inclus proiectele în bugetul pe anul 2014, după multe intervenții și insistențe“, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Fostul premier a mai afirmat că lucrările la cele două pasaje au fost suspendate de Guvernul Ponta, începând cu data de 14 septembrie 2012.

„În anul 2013, domnul Ponta a permis doar achitarea plăților restante, context în care reluarea lucrărilor nu a mai fost posibilă. De altfel, pe domnul Ponta nu l-a interesat această problemă până astăzi, când probabil asistentul său Șova i-a mai turuit niște informații eronate în scop electoral. Minciuni și promisiuni nerespectate, cam la asta se rezumă guvernul marelui Ponta”, a mai declarat Ungureanu.

CITITI SI: Ponta, la Arad: „Am dat banii pentru faimoasele pasaje“

Share Button

comentarii

1 comment

  1. pasaj(er) says:

    Nu sunt mare fan MRU dar de data asta trebuie sa-i dam credit: stie toata lumea ca lucrarile la pasaje au fost oprite dupa ce MRU a plecat de la Cotroceni.Asa si cu autostrada.Nea Ponta si ai sai au tinut sa-si arate muschii pentru un motiv stupid care demonstreaza cam care este IQ-ul actualului Guvern:vina aradenilor a fost – sieste – ca au votat cu PDL!Asta e iar acum Ponta – obisnuit cu minciunile – nu face decit sa-si demonstreze talentul:minte de le crede si el.Ce ne intereseaza pe noi este sa vedem pasajele terminate si sa putem circula pe ele.Dar mi-e tare teama ca maine-poimanine,Victoras o da la intors.

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare