MRU: „PSD se transformă într-un partid-stat și fură resursele României“

Publicat de actualitati-arad in 09 Jun, 2013 | Parerea ta

mruPreședintele Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, care este și senator de Arad, a declarat că actuala guvernare „este neprofesionistă și aduce România înapoi în situația din 1990“.

„Mesajul meu este că PSD se transformă în partid-stat pas cu pas și aduce România înapoi în situația din 1990. Realitatea este că PSD și USL nu guvernează ci administrează țară furându-i resursele într-un dispreț absolut față de tot ceea ce înseamnă calea europeană a României și dezvoltarea ei. (…) Ne dăm seama că, matematic, PSD cu anexa sa PNL se pregătește să înghită o  țară întreagăl”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, sâmbătă, la Timișoara.

De asemenea, liderul FC a vorbit despre valorile dreptei și a lansat un mesaj de unificare a dreptei politice românești.

„În momentul de faţă, vârful de lance al opoziţiei democratice a României este reprezentat de Alianţa Dreptate şi Adevăr. Miza noastră este ca pe platforma deschisă de colaborarea dintre PNŢCD şi Forţa Civică, să vină organizaţii nonguvernamentale cu scop politic declarat sau nu, partide politice care se revendică de la Partidul Popular European şi conştiente de pericolul imens care creşte în România”, a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare