MRU: „Foarte posibil FC şi PNŢCD vor avea candidat comun la prezidenţiale“

Publicat de actualitati-arad in 28 Mar, 2013 | Parerea ta

MRU-Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, susţine că aproape sigur partidul pe care îl conduce şi PNŢCD vor merge împreună la alegerile locale din 2016, sub sigla Alianţei DA şi că foarte posibil această construcţie ar putea avea candidat comun la prezidenţialele de anul viitor.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, joi, că în alegerile locale viitoare, cele parţiale, dar şi cele din 2016, Forţa Civică şi PNŢCD vor merge împreună, sub sigla Alianţei DA.

“În alegerile locale din 2016, dar şi în alegerile locale parţiale care vor fi până atunci, vom merge împreună, aproape sigur. Am discutat şi convenit acest lucru. Ne dorim să fim împreună şi în alegerile parlamentare din 2016. De asemenea, este foarte posibil să convenim un proiect comun pentru prezidenţialele din 2014”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

Liderul Forţei Civice a mai spus că Alianţa DA rămâne o organizaţie deschisă şi că există mulţi oameni, inclusiv ai altor partide, care vor să se alăture acestei construcţii politice.

“Sunt oameni ai altor partide şi nu puţini care încearcă să vină către Forţa Civică. Dar Forţa Civică nu are un program de preluare a membrilor altor partide în vrac, la kilogram. Nu facem politică în cantităţi, iar Forţa Civică nu oferă privilegii. Există inclusiv membri PDL care vor să vină către noi”, a declarat Ungureanu.

El a exclus orice colaborare între Forţa Civică şi PSD sau PNL.

sursa: mediafax.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare