MRU a fost numit consilier personal al preşedintelui Klaus Iohannis

Publicat de actualitati-arad in 29 Dec, 2014 | Parerea ta

Mihai-Razvan-UngureanuSenatorul de Arad Mihai Răzvan Ungureanu, care este și prim-vicepreşedinte al PNL, a fost numit consilier personal al preşedintelui Klaus Iohannis, au declarat surse din Administraţia Prezidenţială.

Potrivit surselor citate, funcţia lui Mihai Răzvan Ungureanu în cadrul Administraţiei Prezidenţiale este una onorifică, nefiind retribuită.

Mihai Răzvan Ungureanu este prim-vicepreşedinte în noul PNL, format din fuziunea dintre PDL şi PNL şi a deţinut funcţiile de ministru de externe al României între anii 2004-2007, director al Serviciului de Informaţii Externe al României între anii 2007-2012 şi a fost prim-ministru al Guvernului României între 9 februarie 2012 şi 7 mai 2012.

Mihai Răzvan Ungureanu este senator de Arad, din partea ARD, mandat obţinut, prin redistribuire, la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

UPDATE

Mihai Răzvan Ungureanu confirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, numirea în funcţia de consilier personal al preşedintelui Klaus Iohannis şi precizează că îşi va continua activitatea politică în Parlament şi partid.

„Prin decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, am fost astăzi numit în funcţia de consilier personal al Preşedintelui. Funcţia este neretribuită. Îmi voi continua activitatea politică în calitate de senator de Arad în Parlamentul României şi ca prim-vicepreşedinte al PNL“, precizează Mihai Răzvan Ungureanu.

 

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare