Motocicliști vitezomani, depistați în trafic

Publicat de actualitati-arad in 06 Aug, 2013 | Parerea ta

motociclistPatru motocicliști, care rulau cu viteze peste limitele legale, au fost depistați în trafic de polițiștii arădeni.

Doi dintre motocicliști au fost depistați pe DN 7, pe raza localității Bârzava. Conform polițiștilor, S.D., de 52 ani, conducea motocicleta cu viteza de 114 km/h, iar P.E., de 64 ani, a fost prins în timp ce circula cu o viteză de 117 km/h.

Totodată, au fost depistaţi şi S.L., de 53 ani, care a condus o motocicletă cu viteza de 117 km/h, şi T.B., de 50 ani, în timp ce conducea o motocicletă cu viteza de 114 km/h.

Polițiștii rutieri au mai anunțat că, în ultimele 24 de ore, au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 222 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 24.880 lei.

Dintre acestea, 43 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 25 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate, 154 pentru alte abateri de la normele rutiere. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare