Modificări la plățile pentru persoanele cu handicap vizual

Publicat de actualitati-arad in 15 Nov, 2016 | Parerea ta

dgaspc-aradAvând în vedere că bugetul aprobat pentru anul 2016 nu a fost rectificat până la data plății prestațiilor sociale cuvenite pentru luna octombrie 2016, iar sumele aprobate inițial pentru județul Arad, prin bugetul de stat pe anul 2016, pentru destinația „Prestații sociale conform art. 58 din Legea nr. 448/2006” nu au putut acoperi integral valoarea statului de plată al lunii  octombrie 2016 (cu achitare în luna noiembrie 2016).

Achitarea indemnizației de însoțitor cuvenită persoanelor cu handicap vizual grav care încasează drepturile conform Legii nr. 448/2006 în cont de tip card deschis la CEC Bank a fost amânată până la aprobarea rectifiării bugetare pentru anul 2016.

Plata indemnizației de însoțitor pentru persoanele cu handicap vizual grav prin card la CEC Bank va fi efectuată în prima decadă a lunii decembrie 2016.

În această situație se regăsesc 142 de beneficiari înregistrați în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri survenite, independent de voința instituției noastre.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGASPC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare