Mobilizare pentru o fetiță de 15 ani cu afecțiuni psihice

Publicat de actualitati-arad in 10 Oct, 2017 | Parerea ta

O adolescentă în vârstă de 15 ani, cu afecțiuni psihice, din localitatea arădeană Păiușeni, a fost căutată aproximativ două ore, de familie, vecini, polițiști, jandarmi și voluntari, după ce a fugit de acasă, în momentul când a văzut autospeciala SMURD care urma să o transporte la un spital de specialitate.

Conform ISU Arad, marți, la ora 17.55, a fost efectuată o solicitare la numărul unic de urgență 112, pentru o fetiță de 15 ani, cu afecțiuni psihice, care a devenit violentă.

La domiciliul din satul Păiușeni al fetei s-a deplasat un echipaj SMURD, dar în momentul în care a văzut autospeciala, speriată de sunetul sirenei, aceasta a fugit în pădurea din spatele casei.

„Fetița a fost căutată de echipajul SMURD, un echipaj de Poliție, familie și câțiva vecini. În jurul orei 19.00, s-au suplimentat forețele pentru căutare cu un echipaj de jandarmi, un echipaj salvamont, un pădurar de la Ocolul Silvic Codrii Zărandului, voluntari de la Serviciul Voluntari pentru Situații de Urgență Chisindia și un echipaj cu patru subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Sebiș“, a informat ISU Arad.

Conform sursei citate, în jurul orei 20.00, fetița s-a întors acasă și a fost preluată de echipajul SMURD, care a transportat-o la Spitalul de Psihiatrie.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare