Mobila pe comandă necesară în orice casă

Publicat de actualitati-arad in 18 Dec, 2014 | Parerea ta

executie-bucatarieAi un mobilier vechi care deja te deranjează? Nu ai spaţiu să te „învârţi în cameră” sau să chemi în vizită mai mulţi clienţi la un ceai?

Soluția este foarte simplă și este reprezentată prin mobilierul la comandă. Poți alege un proiect personalizat de mobilă pentru bucatarie, baie, living, dormitor, camera copilului sau birou.

Te gândești că o să ai nevoie de un buget mare de care nu dispui în momentul acesta? Nici pomeneală.

Alegi calitate și stil pentru casa ta la un raport excelent calitate/preț, plus că îți lași adânc amprenta la cele mai mici finisaje. Mobila la comandă de la magazin de specialitate îţi va face toţi cunoscuţii invidioşi.

Nu trebuie decât să contactezi un specialist după ce ai cercetat piața și îți va oferi:

Consultanță pentru amenajare

Concepție și proiectare profesională

Prețuri negociabile în funcție de cantitate

Design personalizat

Vei avea o mobilă la comandă croită exact pe dimensiunile casei, confecționată special pentru electrocasnicele pe care le aveți și cu paleta de culori aleasă pentru fiecare încăpere în parte. Vei fi propriul designer al casei pe baza reală a proiectului în sine. Prețul mobilierului va fi calculat în funcţie de ce ai ales și vei avea cu siguranță un preț foarte bun pentru o mobilă normală și cochetă care să îţi reprezinte caracterul.

Nu mai sta pe gânduri și personalizează fiecare încăpere a casei tale. Te vei simți acasă ca într-un loc sacru, unde energiile pozitive se plimbă în voie și îți transmit starea de bine de care ai atâta nevoie în viața ta şi a celor din familia ta. Transformă-ți proiectul la care visezi de mult timp în realitate și bucură-te de o mobilă ergonomică, fiabilă, bine accesorizată, exact pe gustul tău. Te vei regăsi de fiecare dată când vei lua micul dejun sau vei bea cafeaua aromată împreună cu familia sau cu prietenii.

După cum bine știi casa reprezintă oaza ta de liniște și de pace, fiind extrem de importantă pentru fiecare dintre noi. Trăind într-un mobilier vechi și posomorât vei avea mereu o stare proastă şi o lipsă de energie pe care o vei regăsi zi de zi și din păcate după un timp mai îndelungat poate apărea depresia. Sănătatea este cea mai importantă, la fel si starea ta de spirit.

Ţine cont că mobila pe comandă este acum accesibilă oricui şi este cea mai bună soluţie, mai ales în cazul locuinţelor mici.

(P)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare