Mix de vară

Publicat de actualitati-arad in 24 Jun, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

un dovlecel

un ardei

roşii

mărar verde

carne tocată de pui

un ou

o cană de orez

ceapă tocată

bulion

2-3 foi dafin

sare, piper

ulei

Mod de preparare:

Spălăm legumele, îndepărtam miezul. Dovlecelul îl curăţăm de coajă, îl scobim iar miezul îl punem în oală alături de miezul de la roşii.

Umplutura: amestecăm carnea tocată cu oul, ceapa tocată, cana de orez, sare, piper.

Umplem legumele cu această compoziţie.

Pe fundul oalei punem o ceşcuţă de ulei şi miezul de la legume. Aşezăm legumele umplute în oală iar deasupra punem foile de dafin, bulionul şi puţină apă.

Se fierb o oră. Poate fi servită cu smântână.

sursa: bucataras.ro 

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare