Ziarul electronic al arădenilor

Mix de vară

Ingrediente:

un dovlecel

un ardei

roşii

mărar verde

carne tocată de pui

un ou

o cană de orez

ceapă tocată

bulion

2-3 foi dafin

sare, piper

ulei

Mod de preparare:

Spălăm legumele, îndepărtam miezul. Dovlecelul îl curăţăm de coajă, îl scobim iar miezul îl punem în oală alături de miezul de la roşii.

Umplutura: amestecăm carnea tocată cu oul, ceapa tocată, cana de orez, sare, piper.

Umplem legumele cu această compoziţie.

Pe fundul oalei punem o ceşcuţă de ulei şi miezul de la legume. Aşezăm legumele umplute în oală iar deasupra punem foile de dafin, bulionul şi puţină apă.

Se fierb o oră. Poate fi servită cu smântână.

sursa: bucataras.ro 

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *