Misiuni de ordine publică ale jandarmilor arădeni

Publicat de actualitati-arad in 20 May, 2016 | Parerea ta

comunicat presaPeste 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad sunt angrenați în misiuni de ordine publică, în acest sfârșit de săptămână.

În perioada 20-22 mai a.c., în municipiul Arad vor fi asigurate măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării Supermaratonului Békéscsaba-Arad-Békéscsaba și în orașele Ineu și Sebiș, la două competiții sportive din Liga a III-a de fotbal.

Echipaje de jandarmi se vor afla și în zona de desfășurare a manifestării ”BeerFest”, ce are loc în municipiul Arad și pe timpul desfășurării manifestărilor prilejuite de Hramul Bisericii Romano-Catolice din orașul Pecica.

În această perioadă, jandarmii vor răspunde apelurilor de urgență venite din partea cetățenilor, prin SNUAU 112 și vor acționa, în sistem integrat, pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare