Mişcarea Populară devine partid. Marian Preda: „Depunem documentele“

Publicat de actualitati-arad in 29 Jun, 2013 | Parerea ta

miscPreşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a anunţat, sâmbătă, că peste 7-10 zile vor fi depuse la Tribunal documentele şi semnăturile pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, precizând că s-au strâns peste 40.000 de semnături şi că formaţiunea va participa la europarlamentare.

Preda a precizat că liderii a 23 de filiale ale Fundaţiei au avut o întâlnire sâmbătă, la care a participat şi Traian Băsescu, pentru a face un bilanţ al semnăturilor strânse pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară.

Potrivit lui Preda, preşedintele a vrut să transmită ideile sale pentru Fundaţie şi să asigure că va veni alături de aceasta când îşi va termina mandatul la Cotroceni.

“A fost un bun prilej pentru a face bilanţul semnăturilor strânse pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, am trecut de 40.000 de semnături strânse într-un număr de judeţe suficient de mare pentru a forma partidul. În următoarele zile vom anunţa Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară. Apoi vom supune dezbaterii statutul partidului, iar în 7-10 zile urmează să depunem toate documentele şi semnăturile pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară”, a spus Preda.

El a adăugat că cei mai mulţi din actualii lideri vor rămâne doar la Fundaţie şi vor fi numai două personalităţi care vor face parte din grupul de iniţiavă pentru înfiinţarea partidului.

Preda a precizat că el nu va face parte din Grupul de iniţiavă şi nu a vrut să îi nominalizeze pe cei doi.

Preşedintele Mişcării Populare a arătat că obiectivele Fundaţiei sunt înfiinţarea partidului, care să participe la europarlamentare, precizând că “o ţintă mică” este obţinerea a 5% la aceste alegeri.

Preşedintele Băsescu a participat, sâmbătă, la Vila Lac 1, la o întâlnire cu liderii judeţeni ai Fundaţiei Mişcarea Populară.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare