Ziarul electronic al arădenilor

Mircea Vintilă, despre festivalul de la Bulci: „E unic în România”

13918748_1128203813919912_1511510576_oFestivalul de la Bulci şi-a încheiat şi cea de a opta ediţie, într-o atmosferă care l-a impresionat până şi pe Mircea Vintilă.

„E unic în România. E singurul festival flower-power din ţară, e minunat ce faceţi aici!”, a spus Vintilă, invitat pentru a doua oară la Bulci, impresionat de atmosfera de la faţa locului.

Iar atmosfera a fost una de zile mari, graţie unui public venit din Arad, Timiş, Hunedoara, dar şi din străinătate.

S-a cântat şi s-a dansat, iniţial pe scenă şi în faţa ei, ulterior printre corturi, la foc de tabără, până spre dimineaţă. Locul s-a umplut de oameni frumoşi: sâmbătă seara cu greu mai găseai un loc de parcare sau vreun colţişor unde să-ţi pui cortul.

A fost ediţia în care s-a întâmplat un lucru inedit: Adrian Ivaniţchi, proaspăt înnobilat marchiz de Bulci, a urcat pe scenă în ambele zile ale evenimentului, cântându-le celor prezenţi imnul festivalului.

Una peste alta, ceea ce se întâmplă an de an în micuţa localitate arădeană, situată parcă la capătul lumii, începe să capete importanţă pe plan naţional, cel puţin prin unicitate.

De-a lungul celor două zile, pe scena de la Bulci au urcat Mircea Vintilă, Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Mircea Bodolan, Didina Curea, Cristi Buică, Daniel Julean, Nelu Pitic şi Trupa de Serviciu, Corso, Nova Band, Hidro Grup 8, Livia Daniel & Angelica Darot, Vasile Gondoci şi Florian Jianu.

Organizatorii festivalului au fost şi în acest an Centrul Cultural Judeţean şi Primăria Bata.

Comunicat de presă

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *