Minori din Șofronea și Șeitin, cercetați pentru furturi

Publicat de actualitati-arad in 08 Feb, 2013 | Parerea ta

policePolițiștii din Șofronea și Șeitin au depistat cinci minori, care sunt acuzați că au furat mai multe bunuri, din două imobile.

Patru dintre minori,  N.A., de 14 ani, A.A., de 13 ani, O.C., de 13 ani, şi D.R., e 14 ani, au fost depistați de poliţiştii Postului de Poliţie Şofronea.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că, în data de 2 februarie, cei patru minori, toți din Șofronea, au sustras un sistem home-cinema, o ţeavă din cupru şi un obiect din fier, dintr-un imobil în construcţie situat pe raza localităţii Şofronea.

Bunurile, în valoare de aproximativ 700 lei, au fost recuperate. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor patru minori.

Un alt minor este cercetat de poliţiştii de la Postul de Poliţie Şeitin.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că R.M., de 14 ani, a pătruns, în data de 5 februarie, pe o uşa lăsată descuiată, în locuinţa lui Petru D., din Şeitin. Din locuință, minorul a sustras un telefon mobil.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele minorului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare