Ziarul electronic al arădenilor

Minori cercetați pentru două furturi din Șimand

Polițiștii din Șimand au identificat doi minori, bănuiți de comiterea a două furturi de pe raza aceleiași localități.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 1/2 februarie, minorii, ambii de 17 ani, din Șimand, prin escaladare, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe raza aceleiași localități, iar din podul casei, ar fi sustras o drujbă mecanică.

De asemenea, în noaptea de 3/4 februarie, cei bănuiți de comiterea furtului, ar fi pătruns din nou în curtea aceluiași imobil, iar dintr-o magazie, ar fi sustras un aparat de sudură, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.200 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că bunurile produse din comiterea activității infracționale, ar fi fost valorificate în schimbul sumelor de 100, respectiv 200 de lei.

În ambele cauze, prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat persoanei vătămate, pe numele celor doi fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a minorilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *