Ziarul electronic al arădenilor

Minoră violată în curtea unei școli din Arad

violenta-copiiO adolescentă a fost violată în curtea unei unități de învățământ din municipiul Arad, autorul faptei fiind arestat preventiv.

Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, în data de 13 aprilie, în jurul orei 22.30, în curtea unei unităţi de învăţământ din municipiul Arad, „prin exercitarea unor acte de violenţă inculpatul Trandafir Dan a penetrat cu degetul vaginul persoanei vătămate, minoră în vârstă de 14 ani“.

Urmare actelor de violenţă exercitate, minora necesită 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare, au mai completat anchetatorii.

Procurorii, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a lui Trandafir Dan, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

„Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpatul Trandafir Dan, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile“, se precizează într-o informare a la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *