Minoră depistată la frontieră cu documentul altei persoane

Publicat de actualitati-arad in 03 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră au depistat o minoră care încerca să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de un document de călătorie aparţinând altei persoane.

La data de 02.03.2016, ora 22.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, ca pasageră într-un microbuz, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitatea românească.

La controlul de frontieră, poliţiştii au sesizat deosebiri de fizionomie între persoana prezentă în punct şi cea din fotografie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări.

Astfel s-a constatat faptul că persoana în cauză este minora A. F. E., în vârstă de 15 ani, domiciliată pe raza judeţului Dolj. Aceasta a declarat că documentul prezentat la control l-a primit de la şoferul microbuzului, numitul Tiberius S., în vârstă de 25 de ani, tot din jud. Dolj şi a recurs la aceasta metodă deoarece intenţiona să ajungă în Italia, la sora ei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pentru şoferul microbuzului actele de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare