Minoră cu document fals, depistată la frontieră

Publicat de actualitati-arad in 22 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat o tânără în vârstă de 17 ani, cetăţean român, care a încercat să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate falsă.

În data de 22.09.2015, ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasageră într-un autoturism condus de un cetăţean român, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitatea românească.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au sesizat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză este o minoră, în vârstă de 17 ani, din jud. Braşov.

Aceasta a declarat că a procurat documentul de la un cetăţean român, fără a plati vreo sumă de bani în schimb şi intenţiona să ajungă în Austria pentru a-şi găsi un loc de muncă, dar nu avea acordul părinţilor pentru a ieşi din ţară.

Poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea, uz de fals şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare