Minoră cu document fals, depistată la frontieră

Publicat de actualitati-arad in 19 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat o minoră, cetăţean român, care a încercat să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate falsă.

În data de 17.10.2015, ora 22.55, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, ca pasageră într-un microbuz marca Voskwagen Transporter, condus de un cetăţean român, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitatea românească.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră arădeni au sesizat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că tânăra este minora L.C, în vârstă de 17 ani, din mun. Timişoara.

Aceasta a declarat că dorea să ajungă în Anglia pentru a-şi găsi de lucru, iar documentul prezentat la control l-a primit de la mama ei şi nu ştia că acesta este fals.

Poliţiştii de frontieră arădeni s-au sesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare