Minor arestat pentru tâlhărie și lipsire de libertate

Publicat de actualitati-arad in 30 Dec, 2014 | Parerea ta

arestJudecătorii din Chișineu Criș au emis un mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile pe numele unui minor în vârstă de 17 ani, pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, la comiterea acestor infracțiuni participând și un alt minor care are 13 ani.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 26 decembrie, cei doi minori, prin escaladarea gardului, au pătruns într-o locuinţă și prin folosirea forţei au legat o femeie de mâini, cu un cablu TV.

Minorul de 17 ani a smuls telefonul mobil din mâna persoanei vătămate şi a dat foc cartelei.

De asemenea, persoana vătămată a fost deposedată de un card bancar, care i-a fost înapoiat de către minorul de 17 ani, după ce acesta a observat că nu există bani în cont.

În intervalul de timp în care minorul a verificat soldul cardului bancar, persoana vătămată a rămas legată, fiind astfel lipsită de libertate.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au solicitat magistraților arestarea preventivă a minorului în vârstă de 17 ani (aflat în stare de reţinere) pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş a dispus emiterea unui mandat de arest la domiciliu pe numele adolescentului, pentru 30 zile.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare