Ministrul Sănătății, la Arad. Se caută soluții pentru Maternitate

Publicat de actualitati-arad in 15 Mar, 2016 | Parerea ta

patriciu achimas cadariuMinistrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, va fi prezent, în această săptămână, la Arad, unde va analiza, împreună cu factorii de decizie locali, situația de la Secția de Obstetrică și Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Județean, care funcționează într-o clădire aflată în stare avansată de degradare.

Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, a avut o întrevedere la Ministerul Sănătăţii, subiectul fiind situaţia de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, problema Maternului în special, dar şi necesarul de investiţii pentru sistemul de sănătate arădean.

„Am primit asigurări că situaţia Spitalului Judeţean este în atenţia Ministerului. Mă bucur că Patriciu Achimaş-Cădariu, ministrul Sănătăţii, împreună cu secretarul general al Ministerului, vor veni în această săptămână la Arad, pentru a vedea la faţa locului problemele de la Matern, dar şi pentru a vizita şi alte clădiri ale Spitalului Judeţean”, a declarat Adrian Ţolea, care în aceste zile a făcut din nou o vizită la Bucureşti.

Țolea a mai afirmat că prezenţa la Arad a ministrului Sănătăţii „confirmă preocuparea noastră instituţională pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru Matern.

CITITI SI: Maternitatea va fi mutată în cartierul Grădiște

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare