Ministerul Educației va face un control la UVVG

Publicat de actualitati-arad in 08 Feb, 2013 | 1 Commentariu

rectorat_uvvg_dreptMinisterul Educației va efectua un control la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș“ (UVVG) din Arad, pentru a verifica aspecte legate de funcționarea acestei unități de învățământ superior.

Anunțul Ministerului vine după ce, miercuri, procurorii şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au descins la Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” şi la filialele acesteia din opt judeţe, într-un dosar privind eliberarea unor diplome false.

„Imediat ce investigaţiile specifice legate de funcţionarea şi activitatea Universităţii «Vasile Goldiş» din Arad vor fi finalizate de către autorităţile statului care instrumentează cazul, Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) va demara propriul control la această instituţie privată de învăţământ superior“, se menționează într-un comunicat al Ministerul Educației Naționale.

De asemenea, Ministerul Educaţiei Naţionale va solicita Agenţiei Române pentru Asigurarea Calităţii în Învâţământul Superior să efecueze verificările care se impun pe zona de competenţă a agenţiei.

„Acţiunea celor două instituţii are ca obiectiv verificarea tuturor aspectelor legate de funcţionarea Universităţii «Vasile Goldiş» din Arad, în conformitate cu reglementările prevăzute în legislaţia învăţământului superior din România“, se mai menționează în comunicatul Ministerului Educației.

CITITI SI:

Percheziţii la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş“

Anchetă la UVVG. Zece polițiști, citați ca martori

Share Button

comentarii

1 comment

  1. Nu ma mir,trebuia sa se trezeasca mai demult.Cate generatii de incompetenti au creat?De ce nu s-a sesizat nimeni pana acum?A trebuit ca italienii sa ne faca sa miscam un pic caruta?Catu neaveniti cu diplome si titluri universitare sunt numai in Arad,Adevarati semibocti care si-au cumparat diplomele cu bani negri…

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare