Miniexcavator furat din Italia, depistat la SPF Vărşand

Publicat de actualitati-arad in 07 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand au descoperit un miniexcavator, declarat furat din Italia, pe care un cetăţean român încerca să-l introducă în ţară.

În data de 05.09.2015, în jurul orei 02.50, s-a prezentat la P.T.F. Vărşand, judeţul Arad, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român, Norbert Francisc Ando V., în vârstă de 38 de ani, din jud. Arad, care conducea un automarfar marca „Scania”, înmatriculat în România.

Acesta transporta, conform documentelor de transport prezentate, un miniexcavator şi  9 paleţi cu echipamente electrice pentru o firmă din România.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră în bazele de date, a rezultat faptul că miniexcavatorul figurează ca “furat” alertă introdusă de Italia în data de 04.09.2015.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că utilajul în cauză era furat, el având doar rolul de a-l transporta din Italia în România.

Miniexcavatorul, în valoare de 30.000 euro, a fost reţinut în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră s-au sesizat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare