Ziarul electronic al arădenilor

Mini pizza

Ingrediente:

aluat de foietaj un pachet, 300 gr pastă de roșii, 500 gr șuncă presată, 150 gr cașcaval, busuioc, oregano

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se dezgheață la temperatura camerei. Se întinde pe masă. Peste aluat se pune pasta de roșii, se presară busuioc și oregano. Șunca se taie felii subțiri și cascavalul se taie felii sau se rade. Se așează frumos feliile de șuncă presată și pește se pune cașcavalul felii subțiri sau ras pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se ruleaza strâns și se taie bucăți de 2 cm lățime. Se așează în tava tapetată cu hârtie de copt, se ung pe deasupra cu lapte și se dau la cuptorul preîncălzit până se rumenesc. Când sunt gata se scot din cuptor și se servesc atât calde cât și reci.

sursa: bucataras.ro

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.