Mii de arădeni la spectacolul de la Ștrandul Neptun

Publicat de actualitati-arad in 25 Aug, 2013 | Parerea ta

IMG_1612GALERIE FOTO Mii de oameni au fost, sâmbătă seara, la spectacolul organizat la Ștrandul Neptun cu ocazia Zilelor Aradului, printre cei care au urcat pe scenă fiind Lora, Sore, Cabron și Holograf.

Prima care a apărut în fața publicului a fost Lora, care, deşi se află în perioada de convalescenţă după o intervenţie chirurgicală avută luna trecută în Turcia, şi-a ţinut promisiunea de a-și onora toate contractele încheiate.

Lora a cântat atât piese proprii, cât şi coveruri, cea mai aplaudată melodie fiind „Fără el”.

Următorii pe scenă au fost membrii trupei Green Tea. Avându-l ca solist pe Petru Călinescu, fiul actorului Florin Călinescu, formaţia Green Tea, înfiinţată în 2011, este axată pe muzică pop şi coveruri.

Trupa este compusă din Petru Călinescu (voce/clape), Mihai Nedelcu (clape), Alex Turcu (backing vocals/clape), Rareș Stoian (chitară), Radu Virsta (bass) și Mircea Vartan (tobe).

Seara a continuat cu Sore Mihalache, cunoscută publicului din serialul „Pariu cu viaţa”, ea fiind și componentă a trupei LaLa Band.

Pe lângă piesele de pe primul ei single solo, intitulat „Love Is Music”, Sore a mai cântat la Arad şi „Beautiful”, „Different”, „Bad Boy is Feat”.

Sore a spus că i-a plăcut foarte mult publicul din Arad, cu care a comunicat foarte bine în timpul recitalului, mai ales că majoritatea celor prezenți îi cunoşteau foarte bine cântecele.

Pe scena amenajată la Ștrandul Neptun a urcat apoi Cabron, care a interpretat melodii care l-au consacrat, printre acestea fiind „Letz be friends”, care în 2011 a depăşit 3.000.000 de vizualizări pe Youtube, „Femei”, „On Air”, „Cabron – Show TV”.

Spectacolul a continuat cu rapper-ul Grasu XXL, care, în pauzele dintre melodii, a vorbit despre nerealizările politicienilor, a criticat Guvernul şi i-a încurajat pe tinerii prezenţi, spunându-le că, până la urmă, „dragostea va învinge”.

Alături de Grasu XXL, pe scenă a aurcat și Mitză (Agresiv), iar cei doi au cântat împreună „Bright Lights, Bigger City”.

Spectacolul de sâmbătă seara s-a încheiat cu „Holograf”. Cu vocea refăcută după intervenţia chirurgicală suferită anul trecut, Dan Bittman şi colegii săi au încântat publicul de la Arad cu melodii precum „Banii vorbesc”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ţi-am dat un inel”, „Primăvara începe cu tine”, „Ochii tăi”, „Undeva, departe”, „Cât de departe”.

La finalul recitalului, Dan Bittman a oferit doar câteva autografe, grăbindu-se să ajungă la Sibiu.

Printre cei care i-au urmărit pe cei de la Holograf au fost primarul Aradului, Gheorghe Falcă, împreună cu soția lui, dar și senatorul Mihai Răzvan Ungureanu.

Atât senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, cât şi Ela Falcă, au cântat o parte dintre melodiile trupei Holograf.

Zilele Aradului 2013 se vor încheia duminică, la Ştrandul Neptun, unde va avea loc Festivalul Cătlanelor, dar şi un concert de muzică populară.

text&foto: actualitati-arad.ro

AICI FOTO DE LA SPECTACOL

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare