Mihail Neamţu a fost reales preşedinte al Partidului Noua Republică

Publicat de actualitati-arad in 28 Jun, 2014 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMihail Neamţu a fost reales sâmbătă, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Partidului Noua Republică, în cadrul Congresului extraordinar al formaţiunii, care s-a desfăşurat, în prezenţa a aproximativ 250 de membri, la Teatrul Clasic ”Ioan Slavici” din Arad.

”După aceste alegeri trebuie să ne decidem dacă vrem să rămânem un partid alternativă sau vom deveni un partid cu o entitate bine definită. Românii trebuie să aleagă între o dreaptă de compromis şi o stângă coruptă, trebuie să aleagă o a treia cale, iar Noua Republică cred că este aceasta”, a spus preşedintele Mihail Neamţu, după realegerea sa în fruntea partidului.

El a precizat că mesajul partidului său este că ”energia, credinţa şi entuziasmul unei noi generaţii de tineri schimbă această ţară în bine”.

”Iniţiative civice şi proiecte sociale lansate în paralel cu structurile corupte ale clasei politice demonstrează dorinţa de schimbare. Noua Republică trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor românilor: în locul mahalalei, Noua Republică va aduce bunul-simţ şi civilitatea. Instaurarea respectului faţă de lege şi faţă de instituţii transformă, chiar sub ochii noştri, raportul dintre cetăţeni şi politicieni. Noua Republică va promova şi pe mai departe respectul faţă de reguli şi instituţii, plecând de la statutul partidului, cutumele sau tradiţiile morale ale românilor şi până la Constituţia ţării”, a afirmat Neamţu.

sursa: romaniatv.net

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare