Ziarul electronic al arădenilor

Mihai Fifor: „Ruleta lui Falcă s-a oprit astăzi asupra senatorului Ioan Cristina“

fifor-21-septembrie-2016Președintele Consiliului Național al PSD, senatorul Mihai Fifor, se vede din păcate obligat să recunoască că Falcă Gheorghe întrece din nou orice măsură în ceea ce privește lipsa de etică a confruntării politice.

Neavând curajul și nici argumentele de a înfrunta PSD și pe liderii săi pe o cale civilizată și bărbătească, primarul scoate constant din pălărie câte un bilețel cu un nume din partid, căruia îi atribuie lăturile propagandistice ale zilei ce zboară spre presă.

„Astăzi a fost rândul colegului meu senator Ioan Cristina să publice un articol absolut mizerabil la adresa mea. Evident că, revoltat, l-am sunat.  Niciodată în patru ani de mandat nu am atacat vreun coleg de parlament și niciodată în patru ani de mandat nu am vorbit urât de vreun coleg senator, indiferent de partidul din care face parte sau de lupta politică.

Tocmai de aceea am simțit nevoia mă clarific cu colegul meu. Răspunsul a fost cel pe care îl intuiam. Articolul i s-a pus în față și a fost obligat de Falcă să și-l însușească. Trist. Dar acesta este PDL și acesta este Falcă Gheorghe.

În ceea ce îl privește pe senatorul Cristina, eu încă mai cred că este un om onest și în banca lui, captiv, din păcate unui partid lipsit de scrupule. Am mai spus-o… PNL Arad nu mai există de foarte multă vreme. Există însă PDL în toată splendoarea sa”, a conchis liderul Mihai Fifor, liderul grupului PSD din Senat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Ioan Cristina (PNL): „Domnule Fifor, de la senator la senator vă spun, puneți mâna și munciți!”

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *