Ziarul electronic al arădenilor

Mihai Fifor: „Primarul Aradului nu este capabil să-și asume propriile eșecuri și dezastre adminstrative“

mihai-fifor-28-octombrie-2016„Ridicolul și ipocrizia lui Gheorghe Falcă au atins cote greu de imaginat“, este de părere senatorul Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD.

Liderul social-democrat opinează că primarul Aradului nu este capabil să-și asume propriile eșecuri și dezastre adminstrative și într-o încercare de a capta atenție publică, în cel mai pur spirit politicanist cu putință, a decis să convoace Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă la nivelul municipiului.

„Haideți să vedem totuși cum s-a ajuns aici, pentru că nenoricirea administrativă nu datează de ieri de astăzi și poartă o singură semnătură, cea a primarului, pe numele său Gheorghe Falcă, amator de experimente pe bani publici și generator de cataclisme și blocaje în planul serviciilor publice.

De la situația apocaliptică de la CET până la congestia serviciului de salubritate, arădenii trăiesc veșnic cu sabia lui Damocles deasupra capului din cauza incompetenței primarului și a intereselor clientelare ale grupului din preajma sa.

Nimic din ceea ce putea să distrugă în plan administrativ nu i-a scăpat, totul agrementat însă de spectacole omagiale, discursuri demagogice și înlocuirea dezbaterii oneste pe teme de interes local cu o retorică politicianistă monocoloră.

PSD Arad nu va cădea în capcana ieftină a politizării unor chestiuni de însemnătate vitală pentru cetățenii Aradului, nici nu și va însuși culpe imaginare croite de aparatul de propagandă a PDL-PNL.

Problema este cât se poate de clară, astă vară când zburau baloane și stegulețe nu s-a gândit Gheorghe Falcă că la iarnă arădenii vor avea de suferit datorită “scheletelor” din dulapul CET sau că baza legală contractuală cu firma ce prestează serviciile de salubrizare publică expiră la 1 noiembrie.

Nu arădenii sau opoziția sunt vinovați pentru toate deciziile eronate adoptate de administrația locală, condusă despotic de primar.Lipsa de viziune, amatorismul, incapacitatea de a purta un dialog constructiv cu veritabilii specialiști sau cu consilierii social-democrați au generat situații limită greu de imaginat a căror paternitate îi aparține fără îndoială”, afirmă liderul grupului social democrat din Senat, Mihai Fifor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *