Mihai Fifor: „Gheorghe Falcă a transformat Primăria Arad în propria-i feudă“

Publicat de actualitati-arad in 18 Jul, 2016 | Parerea ta

Mihai Fifor-18 iulie 2016Senatorul Mihai Fifor, liderul grupului social democrat din Senat şi preşedinte al Consiliului Naţional PSD, a avut o reacţie promptă la atitudinea de sfidare a opoziţiei din CLM şi jignirile aduse astăzi de Gheorghe Falcă consilierului municipal Adrian Todor.

„Astăzi, primarul Falcă a dat din nou măsură adevăratei sale vocaţii de baron local, de vătaf pe plantaţie. Cum altfel poţi cataloga un individ care, în plenul unei şedinţe ordinare de consiliu local, îşi permite să se adreseze unui consilier local votat de mii de arădeni, cu cuvintele «eşti un nesimţit». Şi asta doar pentru că domnul Adrian Todor, liderul grupului PSD din Consiliul Local Municipal Arad a îndrăznit să aibă o altă opinie decât a moşierului Falcă. Să ne mai întrebăm, în aceste condiţii de ce are Aradul soarta pe care o are după 12 ani de domnie (căci administraţie nu se poate numi) Falcă? Nu are rost.

Acesta este cetăţeanul Gheorghe Falcă. Un individ care şi astăzi a dat dovadă de o atitudine necorespunzătoare şi care a transformat Primăria Arad în propria-i feudă, jucându-se cu banul public după bunul sau plac.

Ei bine, domnule Falcă, vremurile acestea au cam trecut…Mandatul pe care l-am luat noi, PSD, de la cetăţenii Aradului tocmai la asta se referă… la atenta şi transparenta cheltuire a banilor publici, la proiecte serioase pentru dezvoltarea durabilă a oraşului, la blocarea sifonării fondurilor publice.

Ştim că va deranjează că nu am fost de acord să votăm studii de fezabilitate întocmite de ProArhitectura, firma la care sunteţi acţionar, studii plătite cu bani grei de la buget. Aşa cum nu putem fi de acord cu îndatorarea arădenilor cu 20 de milioane de euro doar pentru că aveţi dumneavoastră chef de «regenerare urbană», când oraşul nu are un spital decent. De ce să împrumutăm bani când excedentul bugetar e de mai bine de 130 de milioane de lei? De fonduri europene aţi auzit?

Sunt atâtea de făcut în Arad încât nu ştim de unde să începem enumerarea. Şi nu cu credit… Aradul are bani pentru că oamenii săi sunt harnici şi îşi plătesc dările la timp. Dar nu va bateţi joc de ei, domnule Falcă… nu mai ţine de dată asta. Contaţi pe noi!“, afirmă senatorul Mihai Fifor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare