Ziarul electronic al arădenilor

Mihai Fifor: Adevăratele motive pentru care Falcă se ascunde în faţa Opoziţiei

mihai-fifor-20-septembrie-2016„Gheorghe Falcă începe să nu mai aibă nicio limită, atât în conţinutul mesajelor pe care le transmite în apariţiile publice, cât mai ales prin aroganţa nedisimulată pe care o afişează faţă de consilierii din Opoziţie şi de cetăţenii oraşului”, consideră senatorul Mihai Fifor, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

Liderul social-democrat s-a arătat indignat la sfârşitul acestei săptămâni, în momentul în care edilul a depăşit din nou pe Facebook pragul unui limbaj civilizat, admonestându-i mitocăneşte, pentru părerile lor, pe mai mulţi arădeni fără apartenenţă politică.

„Acest tip de comportament, în ceea ce îl priveşte, are tendinţa de generalizare şi am văzut o mostră solidă de impertinenţă marca Falcă aseară, când aflat la recitalul săptămânal la televiziunea de casă afirma cu subiect şi predicat (mă rog… cât poate) că nu serveşte prin prezenţa sa şedinţele CLM pentru faptul că echipa de consilieri municipali PSD îl «murdăreşte».

Dincolo de jignirea grosolană, rămâne problema de fond, cea a absenţei primarului la şedinţele Consiliului Local, în special în momentul în care sunt dezbătute şi ulterior supuse la vot proiecte de importanţă capitală pentru municipiu, aflate pe ordinea de zi.

S-a întîmplat cel mai recent în cazul votului pentru reunificarea celor 2 CET-uri, unde a absentat din laşitate şi vanitate, pentru a nu da explicaţii privind propria incompetenţă administrativă.

La fel cum probabil nu i-ar fi convenit în aceeaşi şedinţă să asculte amendamentul consilierului PSD Beniamin Vărcuş, legat de un punct de pe ordinea de zi ce făcea referire la o iniţiativă a firmei Pro-Arhitectura, unde după cum bine se ştie Gheorghe Falcă este co-acţionar.

Dacă are cumva probleme de memorie în ceea ce priveşte procedurile îl trimit pe primar să recitească prevederile Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001 cu trimitere la articolele ce reglementează funcţionarea Consiliului Local.Prin tot ceea ce întreprinde Falcă dă dovadă că nu îi pasă decât de el… şi evident de afacerile lui”, spune Mihai Fifor, liderul grupului PSD din Senat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *