Migranți găsiți ascunși între covoare

Publicat de actualitati-arad in 18 Dec, 2014 | Parerea ta

vama_nadlacPolițiștii de frontieră de la PTF Nădlac au descoperit trei migranți, printre care și un copil, care erau ascunși în semiremorca unui automarfar încărcat cu covoare, intenționând să ajungă ilegal în Spațiul Schengen.

Migranții au fost descoperiți când la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul turc Murat B., în vârstă de 33 ani, care conducea un automarfar înmatriculat în Turcia.

Automarfarul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, covoare, având ca destinație Olanda.

„Cu ocazia controlului exterior al automarfarului, polițiștii de frontieră au constatat că sigiliul aplicat pe compartimentul marfă prezenta urme vizibile de deteriorare, fapt pentru care a fost efectuat un control amănunțit al semiremorcii. Cu această ocazie, în compartimentul marfă au fost descoperite ascunse, trei persoane – doi bărbați și un copil“, au informat polițiștii de frontieră.

Șoferul împreună cu cele trei de persoane au fost conduse la sediul sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări.

Astfel, a rezultat că persoanele descoperite ascunse sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 10 și 22 de ani, care intenționau să ajungă ilegal în Spațiul Schengen.

Sirienii sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar cetățeanul turc pentru trafic de migranți.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare