Migranți ascunși printre pietre decorative

Publicat de actualitati-arad in 16 Jun, 2014 | Parerea ta

3722mAO femeie și doi bărbați din Turcia și Siria au fost găsiți ascunși într-o autoutilitară încărcată cu piatră decorativă, în timp ce încercau să iasă ilegal din țară, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

Cei trei au fost descoperiți când la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat Mihai D., care transporta cu o autoutilitară piatră decorativă pentru o firmă din Austria.

Șoferul era însoțit de Bogdan S., ambii fiind domiciliați pe raza județului Vâlcea.

„Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au descoperit, între paleții cu piatră decorativă, o cutie de carton în care erau ascunse trei persoane, o femeie și doi bărbați. Din primele cercetări a rezultat că persoanele descoperite au cetățenie turcă și siriană și au vârste cuprinse între 20 și 39 de ani“, se menționează într-o informare a Poliției de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au întocmit celor trei migranți lucrări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

De asemenea, șoferului și însoțitorului acestuia li s-au întocmit actele premergatoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți.

3721m

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare