Microbuz furat din Italia, depistat în municipiul Arad

Publicat de actualitati-arad in 09 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Arad au depistat în zona de competenţă un cetăţean român care conducea un microbuz care figura ca fiind furat din Italia.

În data de 07.10.2015, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au oprit în trafic un microbuz de transport marfă marca „Fiat Ducato”, înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român Ciprian A., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Arad.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat un certificat de înmatriculare şi un certificat de proprietate eliberate de autorităţile italiene.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca bun furat din Italia, alertă introdusă de autorităţile italiene în 26.09.2015.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că maşina aparţine socrului său care, la rândul lui, a cumpărat-o de la un cetăţean bulgar, contra sumei de 500 de euro.

Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare