Material lemnos, confiscat de polițiștii arădeni

Publicat de actualitati-arad in 17 Nov, 2016 | Parerea ta

lemn2-1În perioada 16 august – 31 octombrie, în baza unui plan de acțiune cu aplicabilitate la nivel national, polițiștii de ordine publică din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice împreună cu reprezentanți ai Direcției Silvice Arad, au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Astfel, în perioada antemenționată, polițiștii au efectuat în trafic, pe șoselele arădene, 670 de controale, și au fost verificate 82 de spații de depozitare și comercializare a materialului lemnos.

În urma activităților desfășurate, a fost indisponibilizată în vederea cofiscării cantitatea de 743,88 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 1.861.400 lei.

În urma verificărilor efectuate, au fost constatate 81 de infracțiuni la regimul silvic iar conform legii 171/2010, au fost aplicate 3.089 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 538.300 de lei.

Și în perioada următoare, polițiștii vor acționa în tot județul Arad, pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării de material lemnos.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare