Mașini găsite abandonate pe străzile din Arad

Publicat de actualitati-arad in 29 May, 2014 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPe mai multe străzi din municipiul Arad au fost găsite abandonate 17 autovehicule şi o remorcă, iar autorităţile locale au început demersurile pentru identificarea proprietarilor acestora.

Pe pagina de Internet a Primăriei Arad au fost publicate caracteristicile tehnice ale vehiculelor şi au fost trimise somaţii pentru identificarea proprietarilor sau deţinătorilor legali ai acestora.

Cele mai multe mașini abandonate au fost identificate în cartierul Pârneava. Astfel, cinci autoturisme, un Mercedes 313, un Audi A4, un Nissan Terrano, un Nisan Primastar, au fost găsite fost abandonate pe diferite străzi din cartierul Pârneava.

În acelaşi cartier, pe strada Griviţei, a fost găsită abandonată o remorcă. Pe strada Abatorului şi în Piaţa Gării au fost găsite abandonate un Fiat Punto şi un autoturism Mazda.

În cartierul Micălaca au fost identificate, pe diverse străzi, un Mercedes, un Peugeot şi un Mitsubishi L200. În cartierul Aurel Vlaicu au fost găsite abandonate două autoturisme, un Wolkswagen Polo şi un Chraysler Voyager.

Reprezentanţii Primăriei mai caută proprietarii unui autoturism Mercedes, care a fost abandonat în cartierul Grădişte.

În cartierul Alfa au fost găsite abandonate un autoturism Opel, un BMW 318 şi două autoturisme Mercedes, iar în cartierul Aradul Nou a fost găsit un autoturism Ford Escort.

În cazul în care proprietarii auvehiculelor nu le vor ridica de pe domeniul public, acestea vor fi transportate la Depozitul de Autoturisme, urmând să fie vândute prin licitaţie publică, iar banii obţinuţi vor intra în bugetul local.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare