Mașină din staff-ul Elenei Udrea, implicată într-un accident

Publicat de actualitati-arad in 14 Mar, 2013 | Parerea ta

IMG_4278O mașină în care se aflau membri ai staff-ului care a însoțit-o pe Elena Udrea la Arad a fost implicată într-un accident rutier, la o trecere la nivel cu calea ferată.

Accidentul a avut loc în timp Elena Udrea se îndrepta spre Oradea, după ce și-a prezentat la Arad moțiunea cu care va candida la șefia PDL.

Udrea a întârziat o jumătate de oră la întâlnirea cu cei aproximativ 60 de membri ai PDL Bihor de la Oradea, unde urma să îşi prezinte moţiunea.

Ea a explicat, ulterior, că această întârziere a fost cauzată de un „incident“ în care a fost implicată una dintre maşinile staff-ului său.

„A fost un incident, un accident uşor la o trecere de cale ferată. O maşină a intrat în maşina unor colegi. Nu s-a întâmplat mare lucru, dar au trebuit să rămână la secţia de Poliţie, iar maşina am înţeles că a trebuit să meargă spre un service“, şi-a motivat Udrea întârzierea.

„Veneam dinspre Arad, era intrarea într-o localitate, am văzut că era un cimitir pe partea dreaptă“, a adăugat ea, după ce jurnaliştii au întrebat-o în ce localitate a avut loc accidentul şi i-au cerut amănunte.

Ea a refuzat să spună cui îi aparţinea maşina şi cine era la volan, însă fostul secretar de stat Adrian Rădulescu, care a însoţit-o la prezentarea moţiunii, a precizat că era vorba despre „maşina unui coleg, care a fost lovită de un microbuz“.

Printre cei care au însoțit-o pe Elena Udrea la Arad se numără deputatul Lucian Bode și Adrian Rădulescu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

CITITI SI: Elena Udrea și-a prezentat moțiunea la Arad

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare