Ziarul electronic al arădenilor

Mărțișoare pentru Grațiana, pe ultimul drum

gratianaVIDEO Prietenii și colegii tinerei Grațiana Răuț, care și-a pierdut viața, vineri, într-un accident de circulație, au anunțat că vor fi alături de aceasta când va fi condusă pe ultimul drum, iar pe lângă coroane, îi vor duce şi mărţişoare.

Grațiana Răuț va fi înmormântată duminică, 1 Martie, la ora 13.00, la Olari, fiind așteptate sute de persoane.

Graţiela Răuţ era membră a ansamblului folcloric „Spicul” din Olari, iar pe pagina de Facebook a ansamblului colegii ei i-au invitat pe toţi cei care vor participa la înmormântare să-i ducă marțișoare fostei lor colege.

„Mâine 1.03.2015… Noi toţi… Noi toate ansablurile, toţi prietenii, toţi cunoscuţii, toţi cei care nu te cunosc şi nu în ultimul rând părinţii tăi dragi… Îţi vom duce mărțișoare şi îţi vom ura un drum frumos în Rai… În Rai că acolo tu vei fi un profesor pentru îngeri… Tu eşti şi vei fi un înger cu un chip angelic… Toate dor acum… Cuvintele nu-şi au rostul… Dumnezeu te va ocroti!”, au postat colegii Graţianei, de la ansamblul „Spicul”.

Mesaje de compasiune au continuat să fie postate pe rețelele de socializare.

„Iubita noastră Graţi… vei fi mereu o prezenţă în vieţile noastre aşa veselă şi frumoasă cum eşti tu şi zâmbăreaţă… şi ne cerem scuze că ai plecat supărată pe noi de la repetiţii… Dumnezeu să te aibe în paza lui…”, au mai scris colegii Graţianei.

De asemenea, cei care au cunoscut-o pe tânără continuă să posteze mesaje de condoleanţe adresate atât familiei acesteia, cât şi celui care trebuia să-i devină soţ, Denis Bot, fiul primarului comunei Şiria.

„Dumnezeu să o odihnească în pace. Multă putere familiei ei, şi vitorului ei soț, Denis Bot!”, este unul dintre sutele de mesaje postate în memoria Graţianei Răuţ.

„Nu doar pentru faptul că vă suntem nași suntem cu sufletul alături de voi, Petru și Mari. D-zeu să vă ajute să treceți peste durerea care vă sfâșâie inima de părinți care își pierd unicul copil. Grațiana va dansa în cer. Sincere condoleanțe!“, este un alt mesaj postat de apropiații Grațianei.

Grațiana Răuț și-a pierdut viața, vineri dimineața, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul dintre localitățile arădene Caporal Alexa și Pâncota.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce a condus un autoturism Hyundai, din direcţia Sântana spre Pâncota, tânăra a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un TIR, condus regulamentar de un bărbat, de 43 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto. Pentru scoaterea tinerei dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

CITITI SI: Grațiana Răuț, încă un înger care zboară prea repede la ceruri

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.