„Marşul Bicicliştilor” a fost scurtat de autorități

Publicat de actualitati-arad in 11 Jun, 2013 | Parerea ta

piste-300x225Traseul pe care se va desfășura cea de a IV-a ediție a „Marșului Bicicliștilor“ a fost aprobat de autoritățile arădene, dar a fost scurtat, pentru „protecția participanților“.

În cursul zilei de marți a avut loc  întâlnirea dintre reprezentanţii organizatorilor „Marşului Bicicliştilor Arădeni“ şi cei din comisia responsabilă cu aprobarea/dezaprobarea marşului. Din comisie au facut parte reprezentanţi ai Primăriei, ai Poliţiei Locale, Poliţiei Rutiere şi Jandarmeriei.

„După lungi discuţii s-a aprobat traseul final, care e mai scurt decât ce am propus noi, dar considerabil mai lung decât ce a propus comisia în prima fază. Jandarmeria nu a avut nimic de obiectat, dar reprezentanţii Poliţiei Rutiere şi ai Poliţiei Locale au considerat traseul prea lung pentru ca instituţiile pe care le reprezintă să poată asigura «protecţia» participanţilor“, au informat organizatorii marșului.

Astfel, traseul va fi identic cu cel de la ediţia a II-a, din anul 2011: Piaţa „Avram Iancu” – str. Nicolae Bălcescu – Podul „Decebal“ – str. Eugeniu Popa – Podul Subcetate – Bulevardul Nicolae Titulescu – Podgoria – Piaţa Gării – Stadionul UTA – Calea Victoriei – str. George Coşbuc – str. Horia – Bulevardul Revoluţiei – Piaţa „Avram Iancu”.

Cea de a IV-a ediție a „Marșului Bicicliștilor Arădeni“ se va desfășura în ziua de 23 iunie.

CITITI SI: Marșul Bicicliștilor Arădeni, în 23 iunie

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare