Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Marius Sulincean: „Sergiu Bîlcea s-a transformat în cel mai destoinic discipol al lui Falcă“

Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean, constată cu îngrijorare că vicepreşedintele CJA, Sergiu Bîlcea s-a transformat în cel mai destoinic discipol al lui Gheorghe Falcă.

De la forma de discurs şi până la tentativele mizerabile de manipulare media, fosta tânără speranţă liberală a devenit mai “Gheorghe” decât însuşi modelul.

„Nu e o practică nouă ca rebotezatul PDL arădean, aflat sub bagheta lui Falcă, să iasă public cu dezinformări şi mistificări masive în ceea ce priveşte însăşi natura votului în CLM.

Mai nou practica s-a extins şi la judeţ, unde recent, ca într-o scenetă de prost gust, Sergiu Bîlcea a fost capabil să declare presei faptul că echipa de consilieri PSD nu a votat proiectele de finanţare europeană pentru drumurile judeţene prin programul transfrontalier.

Ceea ce este evident o minciună uriaşă ! Consilerii judeţeni PSD au votat fără excepţie toate proiectele în cauză. Poate nu este rău de menţionat că acea şedinţă de pomină s-a încheiat cu o mică piesă de teatru, în care Bîlcea, eliberat de orice inhibiţie, s-a dat în spectacol pe model Falcă cu toate accesoriile tehnologice şi schimonoselile de rigoare.

Noroc că nu a ajuns vreo înregistrare la televiziunile naţionale pentru că altfel emisiuni de satiră politică gen “Starea Naţiei” nu ar fi prezentat în seara repectivă altceva.

În aceeaşi măsură, ţin să-i pun în vedere vicepreşedintelui CJA, de această dată cu toată seriozitatea, că PSD Arad şi parlamentarii ei fac cu adevărat diferenţa între şuşanelele PDL-PNL de birt, pe la miniştrii cabinetului Boc şi procedurile legale standardizate prin care deputaţii sau senatorii interpelează membrii Executivului cu privire la stadiul unor finanţări guvernamentale.

În aceeaşi măsură, o să repet de fiecare dată când am ocazia public şi eu şi colegii mei: PSD Arad pune pe primul plan interesele cetăţenilor municipiului şi judeţului Arad şi nu jocurile personale de imagine sau bişniţăreala de grup ca şi în cazul corabiei condusă de “astrul din Brad”.

În mod cert, social-democraţii arădeni sunt dispuşi să lupte cu toate armele legale şi procedurale pentru proiectele Aradului iar Sergiu Bîlcea dacă se simte despăşit de situaţie îi sugerăm să se retragă şi să lase locul cuiva capabil să facă faţă exigenţelor  funcţiei”, afirmă consilierul judeţean Marius Sulincean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Sergiu Bîlcea: „Arădenii sunt interesaţi de proiecte, nu de atacuri la persoană”

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, consideră că atacurile la persoană pe care le foloseşte PSD Arad nu reprezintă altceva decât încercarea de a deturna discuţiile de la administraţie înspre polemică.

„Consider că, prin aceste atacuri la persoană, PSD nu face decât să încerce să-şi mascheze neputinţa. Nu mă deranjează că sunt atacat, accept orice dispută bazată pe argumente, care, la finalul ei, să se materializeze prin ceva, printr-o realizare, printr-un pas concret. Însă, mi se pare deranjant că aceste atacuri conţin neadevăruri, conţin cuvinte jignitoare, totul pentru a abate discuţia de la adevăratele obiective ale judeţului Arad, de la cerinţele şi dorinţele arădenilor”,  a precizat Sergiu Bîlcea.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad le reaminteşte consilierilor judeţeni PSD că au fost aleşi de către arădeni pentru a reprezenta interesele acestora.

„Cred că domnii consilieri de la PSD n-au înţeles rolul pe care îl au în administraţia judeţeană, motivele pentru care au fost împuterniciţi de cetăţeni să le reprezinte interesele. Cu atât mai mult cu cât PSD este la guvernare! Am depus 7 proiecte pentru modernizarea unor drumuri, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, program finanţat de Guvernul României.

Cred că finanţarea acestor drumuri ar trebui să fie principala preocupare a consilierilor PSD, nu atacurile la persoană. Cetăţenii Aradului au aşteptări de la Guvernul PSD, de la consilierii judeţeni ai PSD, aşa cum au aşteptări şi de la noi. Consiliul Judeţean şi-a făcut «temele». În schimb, PSD nu! Se pare că PSD a întors spatele arădenilor, aşa cum consilierii PSD au întors spatele, plecând din sală, atunci când a fost prezentată strategia Consiliului Judeţean privind drumurile judeţene”, a completat Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliului Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *