Marius Sulincean: PNL, obsedat de bani şi putere

Publicat de actualitati-arad in 03 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPSD Arad remarcă strădania PNL de a înlocui grupul de interese şi de influenţă a lui Nicolae Ioţcu cu grupul de interese şi de influenţă al lui Gheorghe Falcă.

„PNL este obsedat de bani şi de putere! Constatăm că cei de la PNL nu au învăţat nimic din păţania lui Nicolae Ioţcu şi singura lor preocupare este de a pune mâna pe resursele pe care le folosea acesta până acum.

Cetăţenii Aradului trebuie să ştie că până la cearta personală dintre Falcă şi Ioţcu, fostul PDL, actualul PNL a girat şi a controlat oamenii pe care acum încearcă să îi schimbe. Una dintre mizele aflate în joc este compania de apă.

Noi am votat pentru un audit extern la această instituţie care gestionează fonduri importante ale judeţului şi sperăm ca auditul să fie corect. Mai mult, am solicitat audit pentru toate societăţile din subordine, unde sunt numeroase probleme şi suspiciuni pe care noi le-am semnalat în numeroase ocazii.

Atragem atenţia asupra faptului că PNL nu pare interesat de problemele de fond al companiei de apă, ci de vendete politice şi de controlul unor resurse pe care Gheorghe Falcă le-a scăpat din mână după conflictul cu Nicolae Ioţcu. Vedem cum încearcă acum să demonstreze public fără să se ascundă că dă ordine la apă-canal! Ne întrebăm, printre altele, de ce nu solicită PNL un audit la CET, societate care a acumulat datorii de zeci de milioane de euro?

Poate pentru că acolo există deja instituit un control politic al lui Gheorghe Falcă? Un alt exemplu este obsesia de a organiza cât mai repede un concurs pentru funcţia de administrator al judeţului. Noi am spus încă din 2012 că este o funcţie înfiinţată pentru clientela de partid şi cerem desfiinţarea ei. Credem că se poate lucra pe o structură de conducere cu preşedinte şi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean.

Problema este ca oamenii aflaţi în funcţii de conducere să fie competenţi şi corecţi, ceea ce nu este cazul în acest moment. Nu are rost să organizăm un nou concurs cu dedicaţie pentru un politruc al PNL. Credem că obsesia PNL pentru funcţii şi putere trebuie să înceteze şi să ne ocupăm de interesele cetăţenilor şi ale Consiliului Judeţean”, a declarat consilierul judeţean PSD Marius Sulincean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare