Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Marius Sulincean: „Marinel Cionca este interesat doar de propria imagine”

Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean Arad, se arată surprins de modul de lucru al conducerii liberale a CJA.

Acesta îl acuză de incompetenţă pe preşedintele Marinel Cionca, despre care afirmă că nu se grăbeşte chiar deloc să demareze o serie de proiecte importante pentru judeţul nostru. Printre acestea se numără cel al ridicării unui nou spital pentru care CJA riscă să piardă finanţarea întrucât nu parcurge paşii necesari demarării proiectului.

„Modul de lucru al reprezentanţilor CJA, mai precis al preşedintelui Marinel Cionca, este unul dubios, întrucât nu demarează acţiunile specifice pentru începerea lucrărilor la trei drumuri judeţene şi la două spitale, proiecte pentru care Guvernul României a alocat fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

În a doua parte a lunii iulie, Guvernul PSD a alocat bani pentru modernizarea drumurilor Nădab-Seleuș, Sânmartin-Olari-Caporal Alexa și Bârsa- Moneasa-limită cu județul Bihor. De asemenea, acelaşi guvern pe care Marinel Cionca îl huleşte a alocat bani pentru Secția de Oncologie a Spitalului Județean Arad şi pentru Spitalul de la Căpâlnaş.

Pe lângă acesta, Compania Naţională de Investiţii şi-a dat acordul de principiu pentru nou spital matern.  Acest spital, pentru care şi consilierii judeţeni ai PSD şi ALDE au votat a fost introdus de CNI pe lista-sinteză. Deşi solicitarea către Compania Naţională de Investiţii pentru acest nou spital a fost depusă încă din primăvara acestui an nici în ziua de astăzi CJA nu a mai făcut vreun demers pentru acest important proiect.

Este un mod de lucru care arată incompetenţa sau reaua voinţă. Fie administraţia PNL-istă a judeţului nu este capabilă să ducă la bun sfârşit aceste proiecte, fie aşteaptă să treacă termenele legale şi apoi să acuze faptul că PSD taie banii destinaţi acestor lucrări.

De altfel, liberalii au mai aplicat de-a lungul timpului această strategie, însă este una din care arădenii au de pierdut.

Culmea! După ce deputatul PSD Florin Tripa a arătat public faptul că Marinel Cionca nu e preocupat de proiectele finanţate de Guvern, cei de la CJA au iesit să anunţe acest proiect al noului spital pentru care nu s-au preocupat din primăvară.

Acest lucru arată că Marinel Cionca nu este insteresat de copiii şi de părinţii care ar putea beneficia de acest spital, ci doar de propria imagine, încercând să speculeze nevoile a zeci de de mii de arădeni”, spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Răzvan Cadar: „Pesedistul Sulincean suferă că banii Aradului nu se duc doar la TelDrumul lui Dragnea”

După deputatul PSD Adrian Todor era ieri foarte afectat că Primăria Arad muncește, astăzi consilierul județean PSD Marius Sulincean s-a declarat nemulțumit că și Consiliul Județean are rezultate bune și lucrează pentru arădeni.

Nici mai mult, nici mai puțin, Sulincean vorbește despre „incompetența” Consiliului Județean care își permite să construiască un nou spital în Arad.

Pesediștii și-ar dori, probabil, ca dacă ei nu se implică deloc pentru arădeni, nimeni să nu o facă! Interesant, Sulincean nu a vorbit deloc de incompetența Guvernului PSD care a confiscat de la Arad un aparat RMN și a obligat Consiliul Județean să îl cumpere cu un milion de euro din banii arădenilor. Atunci, Sulincean era împăcat cu ideea că ministrul Sănătății a luat banii Aradului și ne promitea că în curând un alt RMN de la Guvern va ajunge la Spitalul Județean, ceea ce, evident, nu s-a mai întâmplat nici astăzi.

Nu întâmplător, ci fiindcă PSD s-a obișnuit doar să ia de la Arad, nu să și dea!

„Marius Sulincean este deranjat că se va construi un nou spital de copii, cu secții de maternitate, ca urmare a inițiativei Consiliului Județean. PSD se opune tuturor proiectelor Aradului, suntem pe ultimele locuri din România la banii alocați de Guvernul PSD pentru județul nostru, totuși județul nu se blochează și continuă să se dezvolte.

Probabil asta îi deranjează pe parlamentarii și consilierii PSD Arad, că nu reușesc să ia chiar toți banii de la administrația locală să îi trimită în fieful lui Dragnea. Îi supără că au contracte și firmele arădene, nu doar TelDrumul lui Dragnea, și că administrația locală PNL reușește să câștige fonduri europene pentru dezvoltarea Aradului”, a declarat Răzvan Cadar, consilier județean PNL.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.