Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Marius Sulincean: „Iustin Cionca îşi bate joc şi de sistemul de sănătate din Arad”

Marius Sulincean, liderul consilierilor judeţeni PSD-ALDE, se arată îngrijorat de modul defectuos în care conducerea Consiliului Judeţean Arad administrează Spitalul Judeţean.

Social-democratul face referire la defectarea aparatului RMN, aparat achiziţionat de CJA cu aproximativ un milion de euro, în urmă cu doar câteva luni.

„Nu îmi explic faptul că un aparat care a costat peste 4,2 milioane de lei s-a defectat după nici trei luni de la achiziţionare. Noi, consilierii judeţeni ai PSD şi ALDE am susţinut, încă de la începutul acestui an, că trebuie aşteptate fonduri guvernamentale pentru a cumpăra acest aparat.

Atunci, Iustin Cionca şi cei de la PNL s-au grăbit şi au forţat cumpărarea aparatului RMN din banii arădenilor. Probabil au existat anumite interese ascunse. Tot ei, liberalii, au fost cei care au ratat achiziţionarea unui aparat RMN pentru care Guvernul României alocase bani anul trecut, din pricina caietului de sarcini întocmit defectuos.

După ce a ratat un proiect guvernamental, conducerea liberală a CJA nu a dorit să depună eforturi pentru unul nou, ci a preferat să achiziţioneze un aparat din banii arădenilor. Ei bine, acest aparat a fost achiziţionat în vara acestui an, însă problemele au început deja să apară.

Mai mulţi arădeni au semnalat aceste inconvenie, însă, Iustin Cionca – cel mai slab preşedinte de CJA din istorie – are alte preocupări.

După ce liberalii Cionca şi Bîlcea şi-au arătat incompetenţa în ceea ce priveşte drumurile din judeţul nostru, iată că acum îşi arată limitele şi în ceea ce priveşte sistemul de sănătate din Arad”, a declarat Marius Sulincean, liderul consilierilor judeţeni PSD-ALDE.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Cionca: „Nu s-a defectat RMN-ul de la Judeţean“

„Se presupune că «liderul grupului de consilieri judeţeni PSD», cum îi place să se alinte, Marius Sulincean, este cel mai grozav consilier judeţean pesedist.

Or, la fiecare declaraţie publică, Sulincean se face de râs, iar asta ne arată nu numai cât este el de slab, ci şi gradul de competenţă al celor peste care a fost pus şef!

Ultima ispravă lui Marius Sulincean s-a consumat astăzi, când acuza printr-un comunicat de presă defectarea unei piese de la noul aparat RMN al Spitalului Judeţean, cumpărat la insistenţele conducerii Consiliului Judeţean. Şi de-aici, dă-i şi luptă!

Numai că PSD Arad, acest Radio Erevan al politicii locale, şi şefii care îl populează, nu s-a documentat. Aparatul RMN a fost achiziţionat de Spitalul Judeţean, ca o necesitate prioritară, nu de Consiliul Judeţean. De asemenea, nu s-a defectat nicio piesă la RMN. Din cauza fluctuaţiilor de tensiune a scăzut presiunea heliului. O situaţie temporară care va fi rezolvată de firma care a furnizat aparatul RMN, acesta aflându-se în garanţie.

Sulincean nu ştie, nu întreabă, dar îşi dă cu părerea despre incompetenţa… altora, deşi dacă tăcea, filosof rămânea.

E adevărat, dacă arădenii ar fi aşteptat după aparatul RMN promis anul trecut de Guvernul PSD, nu aveam astăzi nicio problemă cu heliul, fiindcă acel RMN nu a ajuns nici astăzi la Arad! PSD l-a promis în campanie, apoi l-a tăiat de pe listă după alegeri. Nu l-am mai auzit nici pe şeful Sulincean şi nici pe vreun alt consilier judeţean PSD luptând la Ministerul Sănătăţii pentru RMN-ul promis Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. S-au ascuns şi, din când în când, aruncă informaţii false, să atragă cumva atenţia asupra lor.

La asta se limitează activitatea administrativă a PSD şi de aceea arădenii nu au votat şi nu vor vota niciodată un preşedinte pesedist în fruntea Consiliului Judeţean!”, declară Iustin Cionca, președintele CJ Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.