Marius Sulincean: Guvernul a alocat alte 7 milioane de lei pentru drumurile din judeţul Arad

Publicat de actualitati-arad in 20 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaGuvernul Ponta a alocat 300 de milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor la drumurile județene și comunale.

Alocările pe judeţe au fost realizate în funcţie de lungimea drumurilor și de capacitatea financiară a fiecărui județ. Astfel, primul criteriu urmărește repartizarea direct proporțională a banilor, în funcție de lungimea drumurilor din judeţul respectiv.

Criteriul privind capacitatea financiară se aplică invers proporţional: s-au alocat sume de bani mai mari pentru județele cu o capacitate financiară redusă.

„Aradul a primit 7 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor judeţene şi comunale. Această alocare vine după ce acum câteva zile Aradul a primit 55 de milioane de lei. Credem că sunt sume de bani importante, care vor rezolva problemele de infrastructură ale judeţului nostru şi care vor contribui la dezvoltarea economică a judeţului şi la crearea de noi locuri de muncă.

Este un nou exemplu care arată sprijinul guvernului pentru investiţiile din judeţul Arad. Sperăm ca banii să fie alocaţi corect de către Consiliul Judeţean, să se ţină cont de priorităţile cetăţenilor, nu de calculele politicianiste”, a declarat consilierul judeţean Marius Sulincean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare