Ziarul electronic al arădenilor

Marius Sulincean: „Consiliul Judeţean nu ţine cont de interesele arădenilor“

marius-sulincean19-septembrie-2016„Conducerea Consiliului Judeţean are o strategie interesantă în ceea ce priveşte drumurile judeţene. O strategie care nu ţine cont de intersul arădenilor, ci de alte interese”, consideră consilierul judeţean Marius Sulincean.

„În recenta rectificare bugetară apar diferite tronsoane de drum unde traficul este aproape inexistent, dar care totuşi sunt finanţate. Mă refer la Firiteaz-limită judeţ Timiş, Sâmpetru-limită judeţ Timiş, sau Camna-Luguzău.

Mai este şi celebrul drum Juliţa-Mădrigeşti, care suferă o nouă «corecţie», adică alţi bani scoşi din buzunarele noastre. Sigur, şi în aceste zone trăiesc oameni, au nevoie de drumuri bune. Dar ce trafic rutier se înregistrează pe aceste drumuri? Ar trebui să avem o hartă a priorităţilor, în primul rând a priorităţilor arădenilor, nu ale politicienilor.

Avem drumuri intens circulate care sunt neglijate de conducerea Consiliului Judeţean. Dacă tot îşi doreşte schimbarea, preşedintele Consiliului Judeţean ar trebui să schimbe şi obiceiurile, să pună în prim-plan interesele arădenilor, nu cele proprii sau de partid”, a completat Marius Sulincean..

Consilierul judeţean PSD va solicita inclusiv în scris un raport periodic asupra situaţiei drumurilor judeţene.

„Dorim să ştim situaţia fiecărui drum, stadiul în care se află, fie că e în lucru, fie în stadiu de licitaţie, fie în cel de întocmire a documentaţiei tehnice. Ar trebui să avem un astfel de raport periodic, dacă nu săptămânal, atunci cel puţin lunar”, a încheiat Marius Sulincean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *