Ziarul electronic al arădenilor

Marin Lupaş: „Voi susţine toate proiectele care servesc interesele arădenilor“

LupasMarin Lupaş este primul candidat independent din Arad care reuşeşte să intre în Consiliul Local Municipal.

„Am candidat pentru Primărie şi Consiliul Local Municipal pentru a promova anumite valori în care cred, alături de oameni în care cred. Mă bucur că am reuşit fără un partid mare în spate să ating obiectivul de a intra în CLM.

Vreau să spun foarte clar care va fi poziţionarea mea: independent 100% faţă de jocurile politice. Nu voi susţine nici PNL, nici PSD, avem nevoie de o schimbare de substanţă pe care aceste partide nu pot să o aducă.

Pe de altă parte, voi analiza toate proiectele depuse în CLM şi voi susţine toate proiectele care consider că servesc interesele arădenilor. Voi vota cu gândul la arădeni, nu din interese şi calcule politice.

Le mulţumesc tuturor arădenilor care au fost la vot, celor care mi-au acordat câteva minute în campania electorală, celor care m-au votat. Cred în oameni și chiar cred că putem face o alternativă cu oameni onești care vor binele orașului nostru.

Începem de la un dialog cu cei interesați de această alternativă și construim de acolo în mod sincer și transparent. Viitorul va demonstra, chiar dacă vom face un pic de bine, va fi de folos. Consider că acest mandat este o responsabilitate importantă şi vă promit că nu vă voi dezamăgi”, a spus Marin Lupaş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Marin Lupaş, consilier local municipal. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.