Marin Lupaş: Primarul Falcă nu vrea să aflăm cauzele pierderilor de la CET

Publicat de actualitati-arad in 04 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaConsilierul municipal Marin Lupaş solicită imperativ primarului Falcă şi secretarului CLM introducerea pe ordinea de zi a unui proiect iniţiat încă din luna septembrie a anului trecut.

Este vorba despre un proiect de hotărâre cu privire la realizarea unui audit la cele două CET-uri.

„Proiectul este depus din 23 septembrie. Am solicitat un audit pentru a avea o imagine corectă şi un punct de vedere oficial asupra a ceea ce se întâmplă la cele două CET-uri, la cauzele pierderilor financiare.

În acest moment, discuţia este orientată greşit, se discută foarte mult despre modul în care acoperim pierderile financiare, în loc să eliminăm sursa pierderilor. Am votat şi azi pentru acordarea a 7 milioane de lei la CET, dar nu putem să plătim la nesfârşit pierderi, este cazul să oprim aceste pierderi.

Văd că domnul primar nu este interesat deloc de acest aspect, de unde pot să trag concluzia că Falcă nu vrea să aflăm cauzele pierderilor de la CET-uri. Este incorect şi nelegal ca proiectul să nu fie pus pe ordinea de zi a şedinţelor CLM, după cinci luni de la înregistrare. Solicit ferm introducerea pe ordinea de zi a şedinţei următoare.

Primarul Falcă şi consilierii care îl ascultă orbeşte nu au decât să voteze împotriva proiectului şi să îşi argumenteze punctul de vedere, dar ei nu au niciun drept să nu îl pună în dezbaterea consiliului, ar comite un abuz grosolan care îi plasează în afara legii”, a declarat Marin Lupaş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare