Marin Lupaş: Consilierii PSD solicită audit la societăţile din subordine

Publicat de actualitati-arad in 08 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaConsilierii municipali ai PSD consideră că autorităţile locale şi judeţene trebuie să îşi îndrepte atenţia asupra tuturor societăţilor comerciale la care sunt acţionare, în special asupra celor care au probleme mari în actul de management.

„Am luat act de decizia Consiliului Judeţean de a comanda un audit extern la Compania de Apă. Credem că acum este momentul oportun să extindem analiza asupra tuturor societăţilor controlate de autorităţile locale.

Vom solicita în cadrul CLM un audit extern independent la societăţile din subordine, începând cu CET, unde sunt înregistrate pierderi imense de zeci de milioane de euro. Este curios că în Arad se discută mai mult despre situaţia de la Apă-Canal decât de situaţia de la CET, unde există perspectiva clară a sistării activităţii, cu consecinţe deosebit de grave asupra confortului arădenilor.

De asemenea, credem că se impune un audit şi la alte societăţi comerciale care au avut sau au mari probleme financiare, cum ar fi Recons sau Gospodărirea Comunală. Aceste societăţi la care suntem acţionari au în administrare parcările, ştrandul, cimitirele din oraş şi este normal să avem un raport profesionist şi independent legat de activitatea lor.

Noi respingem ca argument pentru declanşarea unui audit dorinţa primarului Falcă de a controla o societate comercială, credem că argumentul trebuie să fie interesul arădenilor”, a declarat consilierul municipal PSD Marin Lupaş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare